Power Kleuranalyse


Een Power Kleuranalyse is gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken EN je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid.

Tijdens een kleuranalyse kijk ik niet alleen welke kleuren passen bij je haar, huid, ogen en lippen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien.

Ik vertel je welke van de 40 Powertypes jij bent. Wat je grootste kracht is en moeiteloos kunt. Je krijgt altijd een blikje met minimaal 9 kleurkaartjes mee en een kleurkaartje voor in je portemonnee. Hier staat allerlei infomatie op, zodat je meteen aan de slag kunt.

Daarnaast is het mogelijk om een digitaal of geprint rapport te laten maken. Hierin staat heel veel informatie die je thuis rustig en eindeloos na kunt lezen. Ook zie je hier in wat je blauwdruk is en welke Top 10 kleuren jij in kunt zetten voor meer zelfvertrouwen.


Er wordt overigens NIET gewerkt met de seizoentypes lente, zomer, herfst en winter. Dit systeem is voor de meeste mensen niet toereikend en de kleuren doen geen recht aan de combinatie van de uiterlijke kenmerken en de innerlijke kwaliteiten, zodat je je daar uiteindelijk niet prettig bij voelt.

Wij zijn allemaal uniek en hebben onze eigen persoonlijke kenmerken. Die komen dan ook prachtig tot zijn recht in je eigen unieke Blauwdruk.

Je ervaart deze bijzondere kleuranalyse niet alleen met je ogen, maar je zult de kleuren ook 'voelen'. Door de kleuren niet alleen te laten matchen met je uiterlijke kenmerken, maar jou in de volle kleuren te zetten, zul je alle kleuren ook lijfelijk voelen.Een Power Kleuranalyse duurt 1,5 tot 2 uurJij bent uniek

''Jij bent uniek en hebt je eigen persoonlijke kenmerken. Die komen dan ook prachtig tot zijn recht in je eigen unieke blauwdruk.''