Wie ben ik?


Hé, leuk dat je hier bent! Ik ben Miriam van de Vreede, opgegroeid in het Zeeuwse Krabbendijke en woon daar nog steeds. Getrouwd, moeder van 3 zonen en 3 dochters. En ook nog eens oma van 3 kleine schatjes.

Als jong meisje wilde ik graag iets in de zorgsector gaan doen, maar uit de studieloopbaan test werd geconcludeerd dat ik, ondanks mijn grote interesse voor de zorg, beter een administratieve baan kon zoeken. Zo ging dat toen helaas...

Zodoende heb ik 5 jaar gewerkt als administratief medewerker en ben in die tijd getrouwd met André. Toen er kinderen kwamen stopte ik met werken, waar ik nooit spijt van heb gekregen. Ik was graag thuis bij de kinderen, creatief bezig met stofjes, papier en bolletjes wol, las graag en deed allerlei soorten cursussen.

Bij het groter worden van de kinderen kreeg ik steeds meer het verlangen ‘iets nuttigs’ te gaan doen. Maar wat? Ik wist niet waar ik nu eigenlijk goed in was en waar ik mijn hart in kwijt kon.

Bij mijn zoektocht ondekte ik Jannie Boer. Ik deed bij haar een online persoonlijkheidstest en vanaf dat moment was er geen weg meer terug. ;) In september 2018 startte ik de opleiding tot Kleurexpert en op 2 januari 2019 liet ik mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Steeds verder verdiep ik me in de wereld van kleur en voel ik een diepe verwondering over alles wat God schiep. Ik heb geleerd dat alles wat we meemaken in ons leven maakt wie we zijn. Mijn grootste wens is dat ik anderen mag helpen ontdekken wie ze zijn. En dat is een hele boeiende reis...


Liefs, MiriamMiriam van de Vreede

''Nu wil ik anderen ontzettend graag inspireren ook hun hart te volgen.''