Jezelf zijn in kleur -klik hier-

Wat is het ontzettend lang geleden dat ik een blog geschreven heb... Helaas kon het niet anders en waren andere dingen belangrijker in ons gezin. Maar hier is er dan weer één. Veel leesplezier! ;)


Als je bij mij komt voor een kleuranalyse vertel ik niet alleen welke kleuren je mooi staan, maar ook wat je Powertype is. Dit Powertype vertelt je wie je bent, wat je grootste kracht is en wat je diepste drijfveren zijn. Door je kleurkaart te gebruiken laat je aan anderen zien wie je bent, want wij communiceren met wat we ’s morgens uit de kast trekken.

Nu krijg ik weleens de vraag: kan mijn Powertype veranderen? Ja, dat kan! Sommige mensen blijven hun leven lang trouw aan hun Powertype, bij anderen verandert het steeds. Hoe komt dat? Je Powertype zegt wat jou grootste kracht is en hoe jij dit laat zien. Is deze kracht sterk aanwezig? Ben je jezelf bewust van deze kracht? Dan zal deze vrij stabiel zijn.

Je kunt kleur echter ook inzetten voor verandering. Als jij gaat veranderen, verandert heel vaak ook je Powertype. Je merkt dit als je je Powerkleur niet zo fijn meer vindt, of doordat je steeds naar kleuren pakt die niet op je kaartje staan.

Mijn eerste Powertype was Indigo, mijn tweede Cerise, daarna Koraal. Op dit moment weet ik zelfs helemaal niet wat mijn Powertype is. Ik wacht namelijk tot ik de Masterclass Kleur afgerond hebt, omdat dit ook weer invloed op mijn ontwikkeling heeft. Het is heel bijzonder om te ervaren dat kleuren met me mee veranderen. Steeds een stapje dichter bij wie ik ECHT ben!

Hoe mooi is het dat kleur de door jou gewenste ontwikkeling op hartsniveau in gang kan zetten?! Hoe mooi is het om niet meer onzeker over jezelf te zijn, maar gewoon enthousiast je talenten in te kunnen zetten voor jezelf en de mensen om je heen. Precies zoals onze Schepper het heeft bedoeld!

Dat is waar ik voor ga. En wat ik zelf ervaren heb met kleur, gun ik ook JOU!


Liefs, Miriam


Ps. Als ik de Masterclass Kleur afgerond heb, kan ik je nog veel meer vertellen over de psychologie achter kleur. Ik kan je al vast verklappen dat het ontzettend boeiend is! ;)